Új műsorhoz új lányok

Bóka Máté Ciprián
2011. 05. 14. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy új, erős, demokratikus és erkölcsös pártot szeretnénk az MSZP-ből kialakítani, e célt szolgálja a pártszavazási kezdeményezés is, amelynek lebonyolításához szükséges aláírásgyűjtést is elindították – közölte Gyurcsány Ferenc, aki tegnap a párt Demokratikus Koalíció Platform vezetőjeként látogatott el Pécsre. A volt kormányfőnek nincs kétsége afelől, hogy a többség egyetért vele, s a pártszavazás azért időszerű most, mert „ellenzékben pártot, kormányzó pozícióban pedig országot alakítanak át”. Szerinte ha egy középre nyitott, nyugatos, polgárias, de baloldaliságát megőrző párttá tudják formálni az MSZP-t, akkor az olyanokat is vonzani fog, akiket most még nem. Hangsúlyozta: „új műsorhoz új lányok, új koreográfia, új rendezés kell”, s ő nem akar az MSZP elnöke lenni, őt a párt átalakítása ambicionálja.
A pécsi fórumról fényképek, vágóképek készítése után a sajtó munkatársait kiküldte Gyurcsány, s ezt vastapssal fogadták a résztvevők, akik „Veled vagyunk!” feliratú papírokat lobogtattak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.