Újabb gyermekhalál Hajdú-Biharban

Munkatársunktól
2011. 05. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt a kórházban az a tízéves fiú, akire csütörtökön eszméletlen állapotban a szülei találtak rá házukban Berettyóújfalu mellett. Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunknak elmondta, a helyszínelés adatai szerint kizárható az idegenkezűség az ügyben, a hatóság rendkívüli haláleset miatt indított közigazgatási eljárást. A gyermeket szülei és a kiérkező mentősök is megpróbálták újraéleszteni, de a kórházban elhunyt. Az igazságügyi szakértő jelentéséig a rendőrség nem közöl részleteket a tragédia körülményeiről.
A tízéves fiú – aki tehetségesen rajzolt, s egy művészeti iskolában tanult – öngyilkos lett – írja az áldozat tanárára hivatkozva a Figyelőnet.hu. Hajdú-Bihar megyében e héten ez már a második eset, amikor gyermek vet véget önkezével életének. A napokban Nádudvaron egy tizenegy éves fiú családi házuk padlásán akasztotta fel magát, holttestét szülei találták meg. A hatóságok az eseteket közigazgatási eljárásban vizsgálják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.