Végzetes kutyatámadás Noszlopon

Vigh Dániel
2011. 05. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatéves kisfiú lett kutyatámadás áldozata a Veszprém megyei Noszlop községben – tájékoztatta lapunkat Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Beszámolója szerint a gyermeket édesapja vitte a rokonokhoz látogatóba a faluba vasárnap este, ahol a fiú este hét óra tájban kikéredzkedett az udvarra, ahol a család három kutyája – két német juhász kutya és egy tacskó – szabadon volt. Az apa vette észre, hogy fia túl régóta van kint, és keresni kezdte. Az udvaron már holtan találta a gyereket. A fiú alsó állkapcsára és ütőerére támadt az egyik német juhász. Hiába próbálkozott az újraélesztéssel az apa, majd a helyszínre érkező mentők, a kisfiút már nem tudták megmenteni. Frankó Marianna hozzátette, a tanúvallomások szerint a kutyákat rendezett körülmények között tartották, és oltási könyvük is rendben volt, ráadásul évek óta ismerték a fiút, gyakran játszottak vele együtt. A németjuhászt a sintér elszállította és megvizsgálta. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.