Adni kell, csak másként, mint eddig

Továbbra is támogatja Magyarország az itt letelepedni kívánó külföldi beruházásokat, de csak abban az esetben, ha megjelenésükkel úgy teremtenek új munkahelyeket, hogy közben más területeken nem szűnnek meg állások – így vázolta fel Dobos Erzsébet, az év elején alakult Nemzeti Külgazdasági Hivatal elnöke hazánk új támogatáspolitikai irányelveit.

Nagy Vajda Zsuzsa
2011. 06. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint mondta, az új filozófia mellett a hangsúlyok megváltoztatására is ügyelnek, hogy ne csupán Budapestre, hanem a vidék eddig kevésbé versenyképes részeire is felhívják az érdeklődők figyelmét. A magyar élelmiszeripar a Közel-Keleten lehet sikeres, Oroszországba pedig Szerbián keresztül juthatnak el a hazai termékek.
Továbbiak a 12. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.