Egyesül a Ferencváros és a PLER KC

Munkatársunktól
2011. 06. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szóbeszédből, majd valószínű végkifejletből immár bizonyosnak tekinthető a Celebi-FTC és a PLER KC férfi kézilabdacsapatának fúziója. Csütörtökön ugyanis e témakörben tartanak sajtótájékoztatót a XVIII. kerületben, az új klub majdani otthonában. Azt is ekkor jelentik be, ki lesz Budapest immár egyetlen első osztályú férfi kézilabda-egyesületének vezetőedzője; a sportági zuhanyhíradóból három név szivárgott ki, Kovács Péteré, Hajdu Jánosé és Zsiga Gyuláé.
Utóbbi mindenesetre múlt pénteken jelen volt a Ferencváros–Tatabánya bronzderbi harmadik felvonásán, amelyet a hazaiak nyertek, ezzel jelenleg 2-1-re vezetnek. Ma így el is dőlhet a harmadik hely sorsa, mert Tatabányán 18 órától következik a negyedik összecsapás, majd ha szükség lesz rá, szombaton a Népligetben az ötödik.
Akkor akár már a PLER szurkolói is felkerekedhetnek, hogy biztassák majdani csapatuk másik felét, ősztől úgyis a fradistáknak kell Pestszentlőrincre járniuk, ha férfi kézilabdára vágynak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.