Forró dzsessz és nosztalgia a vonal végén

DIXIE

Juhász Emma
2011. 06. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többek között a Fővárosi Állat- és Növénykert legfiatalabb ormányosa, Angele boldog mostohájaként hagyhatja el valaki jövő szerdán a Syma Sport- és Rendezvényközpontot, ahol a Hot Jazz Band mutatja be új, Halló! Halló! című lemezét. A rangos cím mellett nyereményeket is kisorsolnak, a fókuszba azonban a huszadik századelő nagy találmányát, a telefont állította Bényei Tamás és legénysége, illetve azokat a dalokat, amelyeket a telefon ihletett.
Akik ott lesznek, biztosan hallhatják Lajtai Lajos és Békeffi István Ugye felhív holnap telefonon? kezdetű nótáját, Gyulai Gál János és G. Dénes György Halló, Irén! című remekét, de elhangzik az elefánt-örökbefogadás apropójául szolgáló Apa, hogy megy be kezdetű dal is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.