Háborúban az adóssággal

Magyarország háborúban áll az államadósság ügyében, és ezt a küzdelmet meg akarja nyerni, ám ennek sikeréhez olyan lépésekre is szükség van, amelyek ma még újak, vagy amelyektől már elszokott az unió – mondta tegnap Orbán Viktor az EU-tagállamok parlamentjei Európa-ügyi bizottságainak ülésén Budapesten.

Munkatársunktól
2011. 06. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök leszögezte, itthon a gazdasági rendszer teljes átszervezése zajlik, továbbá a jóléti államok kora véget ért, a válság utáni Európa és benne hazánk sosem lesz már olyan, mint a válság előtt volt. A beszédet követő felszólalók gyakorlatilag mindegyike megköszönte és eredményesnek nevezte a magyar EU-elnökségi munkát.
Továbbiak a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.