Mégis Gyurcsányék szivárogtattak?

Hiányolja a bizonyítékot Gyurcsány Ferenc Szanyi Tibor múlt hét végi állításának megalapozására. A volt miniszterelnök szerint ugyanis az nincsen rendben, hogy szocialista párttársa csak „logikai következtetések” alapján nyilatkozza, hogy ő lenne az őszödi beszéd kiszivárogtatója.

Munkatársainktól
2011. 06. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szanyi Tibor ugyanakkor fenntartja véleményét. Egyre több jel utal ugyanakkor arra, hogy a volt kormányfőnek is köze volt a kiszivárogtatáshoz. Úgy tudjuk, pár órával azelőtt, hogy 2006. szeptember 17-én, vasárnap délután a Magyar Rádió közölte volna az első részleteket a hanganyagból, berendelték a miniszterelnöki sajtóstáb összes tagját.
A szocialista belháború közepette az Országgyűlésben megkezdődik a tavaszi ülésszak hajrája. Ma és holnap ülésezik ugyanis utoljára a parlament. A képviselők többek között arról döntenek, hogy a jövőben börtönbüntetést kaphasson az, aki költségvetési vagy táppénzcsalást követ el. A Fidesz-frakció dönt az új alkotmánybíró-jelöltekről.

Bővebben a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.