Megkezdték a felkészülést a vb-re

Munkatársunktól
2011. 06. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatottunk tegnap a Margitszigeten megkezdte a felkészülést a júliusi, sanghaji vb-re. Kemény Dénes szövetségi kapitány eredetileg tizenkilenc pólóst hívott meg a sajtónyilvános edzésre, ám a nyitányról az Olaszországban és a Horvátországban légióskodók még hiányoztak, azaz a Pro Reccót erősítő Kásás Tamás és Madaras Norbert, valamint a Primorje Rijekában szereplő Varga Dániel és Varga Dénes. Kásásékra még vár az Euroliga római négyes döntője is, így ők két és fél hét múlva, a Varga fivérek egy hét múlva csatlakoznak a válogatotthoz. „Jó, hogy már januárban is dolgozhattunk, így előrébb tartunk, mint korábban ilyenkor. Innentől nincs megállás, a négyéves ciklus második legfontosabb éve az idei” – nyilatkozta Kemény Dénes.

Hiába fenyegetik. Az már korábban kitudódott, hogy Kis Gábor Szolnokra igazol, további három olimpiai bajnoka, Szécsi Zoltán, Biros Péter és Hosnyánszky Norbert azonban marad a bajnok Eger játékosa. A klub sajtótájékoztatóján Ulrich Diller társadalmi elnöke – akinek cége, a ZF Hungária Kft. 2001 óta félmilliárd forinttal támogatta a pólót – közölte, hogy bár az elmúlt időben több fenyegetőlevelet, még mérgezettet is (!) kapott, továbbra is szponzorálja az egri vízilabdát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.