Nincs megegyezés a rendvédelmiekkel

Jövő csütörtökre „békés” demonstrációt hirdetett az alkotmányos jogok védelme érdekében magánemberként a fegyveres és rendvédelmi sztrájkbizottság két korábbi vezetője, akik mégsem vállalnak felelősséget azért, ha a megmozdulás rendbontásba torkollna.

Bákonyi Ádám
2011. 06. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter szerint egyes érdek-képviseleti vezetőknek sokkal fontosabb saját pecsenyéjük sütögetése, politikai ambícióik kiélése, mint a normális tárgyalás. A miniszterelnök szóvivője bejelentette, hogy Orbán Viktor ma kora reggel újra találkozik a fegyveres szakszervezetek képviselőivel. Eredménytelenül fejeződtek be tegnap a hivatásos rendészeti érdekképviseletek és a belügyminiszter közötti, a nyugdíjkedvezmények átalakításáról szóló tárgyalások, de az érdekvédők elkötelezettek az egyeztetések folytatása mellett.
Lakhelyelhagyási tilalom mellett tegnap szabadlábra helyezték Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete főtitkárát.
Részletek a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.