Orgiák sorát rendezte egy német cég

Stefan Lázár
2011. 06. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem volt egyedülálló a Gellért-fürdőben lezajlott szexparti a Hamburg-Mannheimer biztosítótársaság programjai között. Hasonló jutalomakciók egész sorára világított rá a német sajtó. A száz sikeresen dolgozó ügynök budapesti kiruccanását további állomások követték, így Dubajban, Mallorcán, a Seychelle-szigeteken és az osztrák téli üdülőhelyen, Kitzbühelben. A leghasznosabban dolgozó munkatársakat egyesítő „Top 5 Club” – a Bild-Zeitung értesülése szerint – évente legalább három alkalommal vett részt hasonló kéjutazásokon. A felhőtlen kikapcsolódást vízisízés, búvárkodás, helikopterkirándulás és strandolás, majd éjszakába nyúló parti biztosította. „A résztvevők telhetetlenségének további bizonyítéka, hogy vödörből itták a pezsgőt” – írta a bulvárlap, amely arról is beszámolt, hogy a társaság néhány tagja drogok használatától sem riadt vissza. A szerkesztőség állítólag konkrét bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy 2010 márciusában a Roberto Cavallo Clubban (Dubaj), majd szeptemberben a mallorcai Kaelum Clubban az egyik ügynök nyilvánosan kokaint fogyasztott.
A német futball egyik szereplőjét is érinti közvetve az ügy: a labdarúgó-bajnokságot nyert Borussia Dortmund edzőjét ugyanis az Ergokonszernhez tartozó Hamburg- Mannheimer tavaly szerződtette reklámpartnernek. Jürgen Klopp feladatköréhez tartozott az is, hogy előadásokat tartson a biztosítótársaság munkatársainak és vezetőinek a motiválás titkairól. A Bundesliga jelenleg legnépszerűbb szakvezetőjének üzleti érdekeit képviselő menedzser bejelentette: „Ha kiderül, hogy a budapesti úton a résztvevők közül valaki még mindig a cég szolgálatában áll és részt vesz a szemináriumokon, akkor Jürgen Klopp nem hajlandó további előadásokat tartani” – hangoztatta Marc Kosicke a Tagesblattnak adott nyilatkozatában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.