Orientális táncok színes kavalkádja

MOZDULAT

Munkatársunktól
2011. 06. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnap rendezi a Cellidance hastánciskola hagyományos évzáró estjét. A Vasas Művészegyüttes székházában 19 órakor kezdődő rendezvényen az iskola vezetője, Hahn Celesztina és tanítványai, valamint a hazai orientális táncélet számos elismert alakja is színpadra lép.
Láthatjuk többek között Holup Orsolya és a Menta tánciskola, Kluka Henriett és a The Samirah tánccsoport előadását, Palócz Rózsa Szilvia szólóprodukcióját, valamint élőben zenél majd az 1001 Ritmus ütősegyüttes, amelynek alapító tagjai, Monitta és Gábor külön műsorszámmal is készülnek. A klasszikus egyiptomi raks sharkitól a núbiai néptáncon, a saidi botos táncon át az Egyiptom modern folklórtáncáig mindenki találhat kedvencet a műsorban. A különböző hangulatú és hangzásvilágú zenék, a látványos koreográfiák, megfűszerezve az egyedivé varázsolt színpadképpel és a profeszszionális, különböző stílusú kosztümök kavalkádjával, egy estére ismét közel hozzák a közel-keleti táncok világát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.