Ötödik évébe lépett a Pannónia fesztivál

R. Kiss Kornélia
2011. 06. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kezdő lökést adhat a nehezen induló nyárnak, ha az elkövetkező napokat a Pannónia fesztiválra szánjuk: az ötéves zenei rendezvény idén a három helyett ötnaposra bővült, hétfőig várja a fesztiválozókat. A sztárvendég, a Twisted Sisters koncertjéről sajnos már lemaradtak a későn ébredők: a zenekar tegnap lépett színpadra a Várpalota melletti Cseri-parkerdőben. Ettől függetlenül érdemes a hét végén útba ejteni Várpalotát.
A zenei felhozatal a szokásos, ott lesz minden magyar sztárzenekar, aki mozgósítható volt erre a hétvégére: a Csík zenekar, a Belga, a Kiscsillag, a Vad Fruttik és az Irie Maffia, de jön még Deák Bill Gyula és Hobo is.
A fesztivál kétségtelen előnye a szép környezet, a baráti árak (teljes árú jegyünket, ha odafelé megvásároltuk, a hazaútra megveszi nekünk a MÁV), és hogy valószínűleg nem lesz részünk olyan embert próbáló tömegrendezvényben, mint a nagyobb fesztiválok legtöbbjén. A szokásos drogprevenciós sátrak, sportlehetőségek és egyebek mellett például városismereti sétán is részt vehetünk Várpalotán, de tiszteletét teszi néhány népszerű fiatal humorista is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.