Raffael: Nem szándékosan öltem

Orosz gengsztereknek hitte a Marian Cozma védelmére kelő kétméteres kézilabdázókat – mondta lapunknak adott exkluzív interjújában Raffael Sándor, aki hosszas tagadás után csak nemrég ismerte el, hogy ő szúrta meg a román sportolót.

Munkatársunktól
2011. 06. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt állította, eddig ügyvédei tanácsára taktikázott. Az elsőrendű vádlott szerint Marian Cozmáék elvetemültek voltak, hiszen egy kis dulakodás során őt rögtön fejbe verték egy sörösüveggel. Raffael a véletlenek sorozatával magyarázta, hogy miképpen lett gyilkos: véletlenül kerültek a veszprémi szórakozóhelyre, véletlenül volt nála kés és véletlenül szúrta szíven Cozmát. Cáfolta, hogy alvilági leszámolásra készültek volna, s védelmi pénz miatt mentek Veszprémbe. Ezt bizonyítja szerinte az is, hogy a társaság nagy része 50-60 kilós, alacsony, tizenéves gyerekekből állt. Raffael úgy véli, a kézilabdacsapat mögött „hatalmas emberek állnak”, akik mindent elkövetnek azért, hogy minél nagyobb büntetési tételek szülessenek.
Interjú az 5. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.