Röviden

MTI
2011. 06. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kommunista bűnök: berlini tanácskozás
Berlin. Az egykori kommunista rendszerek áldozatainak rehabilitálásával és kártalanításával kapcsolatos kérdésekről kezdett tanácskozást Berlinben a Kommunizmus Áldozatainak Nemzetközi Szövetsége. A magyar delegációt Kiss Tamás 1956-os elítélt, a Magyar Politikai Foglyok Szövetségének alelnöke vezeti. (MTI)

Sanghaji intés
Asztana. Oroszország elnyerte Kína és a Sanghaji Együttműködési Szervezet többi tagországának támogatását a tervezett amerikai rakétapajzs bírálatában. Közben Csehország bejelentette: az új amerikai
rakétavédelmi rendszerben nem vesznek részt a számukra felajánlott szerep jelentéktelensége miatt. (MTI)

Esterházy-szobrot avatott Kövér
Varsó. Kövér László, az Országgyűlés elnöke munkalátogatásán szobrot avatott Esterházy Jánosnak, a felvidéki magyarság két világháború közötti vezetőjének Bogdan Borusewicz, a lengyel szenátus elnöke társaságában. A ceremónia előtt Grzegorz Schetynával, a szejm elnökével folytatott megbeszélést. (MTI)

Iráni műhold
Teherán. Irán sikerrel pályára állított tegnap egy mesterséges holdat, amely 260 kilométer magasságban kering a Föld körül. A Raszad–1 nevű műhold a földfelszín fényképezésére alkalmas. és két hónap élettartamra tervezték. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.