Röviden

MTI
2011. 06. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felemás rajt
Fucsovics Márton győzött, Kellner Ádám kikapott első mérkőzésén a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes selejtezőjében. Fucsovics, a junior fiú egyes tavalyi győztese 7:6 (7-4), 6:1-re verte a francia Jonathan Eyssericet, Kellner 6:3, 6:4-re kikapott a francia Kenny De Scheppertől, így kiesett. A főtáblára kerüléshez három találkozót kell nyerni. (MTI)

Pljuscsenko indulhat
Visszakapta az amatőr státust Jevgenyij Pljuscsenko, az oroszok olimpiai és háromszoros világbajnok műkorcsolyázója, így indulhat majd a 2014-es szocsi téli olimpián. (MTI)

Novarai bravúr
Ötvenöt év után ismét az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába került a Novara, amely a másodosztály rájátszásának döntőjében – a gól nélküli első meccs után – vasárnap 2-0-ra legyőzte a Padovát. (MTI)

Nyolcadszor is
A Vélez Sarsfield labdarúgócsapata nyerte az argentin bajnokság tavaszi szakaszát, a Clausurát, miután az utolsó előtti fordulóban idegenben 2-0-ra legyőzte a Huracánt. (MTI)

Mexikói négyes
A címvédő mexikói labdarúgó-válogatott a kubaiak elleni ötgólos sikere után ezúttal Costa Rica felett aratott 4-1-es diadalt az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán. A másik meccsen Salvador 6-1-re verte Kubát, így harmadikként még bekerülhet a legjobb nyolcba. Az A csoport végeredménye: 1. Mexikó 9 pont, 2. Costa Rica 4, 3. Salvador 4, 4. Kuba 0. A C csoportban Panama 2-1-re verte az Egyesült Államokat, a B kvartettben Jamaica 2-0-ra legyőzte Guatemalát, így már negyeddöntős. (MTI)

Magyar csúcs
Dzsudzsák Balázs (képünkön), aki a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt, négy idényre szóló szerződést írt alá – jelentette be vasárnap a játékos és az őt képviselő menedzseriroda. Az üzlet anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, ugyanakkor elhangzott, hogy az Anzsi több mint tízmillió eurót (körülbelül 2,65 milliárd forintot) fizetett Dzsudzsákért, aki ezzel biztosan minden idők legdrágább magyar futballistája. (MTI)

Totóeredmények
A helyes totótippek: X, X, X, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 2, X, 1, X, 1. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.