Röviden

MTI
2011. 06. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Plasztikus
Vigh
Nővé operáltatta magát egy mexikói bűnöző, hogy elmeneküljön az igazságszolgáltatás elől, mégis elfogták. Jövendőbeli cellatársai állítólag kitörő lelkesedéssel fogadták a hírt.

Börtönbe vonul a somogyi vadorzó
Folytatólagosan elkövetett lopás és állatkínzás miatt jogerősen két év, nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt tegnap a Somogy Megyei Bíróság egy csokonyavisontai férfit. A terhelt 2003 és 2010 között hurokkal fogott állatokat. (MTI)

Illegális áru egy csepeli bicikliboltban
Több mint 12 ezer, hologram nélküli DVD-t és majdnem 50 gramm kábítószert találtak tegnap egy csepeli kerékpárüzlet padlásán. Próbavásárlás után adóellenőrök éstesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozóit, akik házkutatáskor bukkantak az illegális árura. A rendőrség büntetőeljárást indított. (MTI)

Alvó zarándokokat gázoltak el Indiában
Az út szélén, egy főút melletti falatozónál alvó hindu zarándokok közé hajtott egy teherautó tegnap hajnalban az indiai Gudzsarát államban; a balesetben 18 ember meghalt, tízen megsérültek. A rendőrség szerint a sofőr elvesztette uralmát a teherautó fölött, a jármű ezért vágódott az alvó emberek közé. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.