Röviden

MN
2011. 06. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jellem
Nem akarunk vezérelvű pártot – írta legújabb Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc, aki annak idején hetek alatt maga alá gyűrte az MSZP-t, s aki nem akar vezére lenni az esetleges szakadár pártnak.

Mérgezett krumplit loptak Polgárdiban
Négyszáz kilogramm, bénító, életveszélyes szerrel permetezett újburgonyát loptak el ismeretlenek csütörtökön Polgárdiban. A rendőrség figyelmeztetett: senki ne vegyen ismeretlen eredetű burgonyát. (MTI)

Étolajjal hajtotta autóját egy szakács
Használt étolajjal üzemeltette autóját egy szakács, a Borsod megyei Mályiban elfogott férfi ellen jövedéki törvénysértés miatt indítottak eljárást. A motoros rendőrök szag után mentek, amikor feltartóztatták a kocsit. (MTI)

Rendőrökre támadt egy váci férfi
Egy fegyveres férfi Vácott rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre tegnap délután – közölte a Hirado.hu. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a hírt. A rendőrök célzott lövést adtak le a támadóra. A férfi a hírek szerint életben van. (MTI)

Tisztelt Olvasóink!
A Magyar Nemzet következő száma június 14-én, kedden jelenik meg. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.