Röviden

MTI
2011. 06. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számla
Autónként 10 fontos (3100 forint) belvárosi dugódíjat számlázott Barack Obama amerikai elnök 15 kocsiból álló konvojának a londoni polgármesteri hivatal. A rend az rend.

Elismerte felesége megölését
Beismerte tegnap bűnösségét a Fővárosi Bíróságon Gyulai Gusztáv, aki megölte feleségét, az ismert golfozót. A férfi, miután tudomást szerzett neje hűtlenségéről, 2010 májusában az alvó nőt ágyában díszserleggel többször fejbe sújtotta, majd késsel mellbe szúrta. Gyulai másnap öngyilkosságot kísérelt meg, s elfogták. (MTI)

Elfogták az unokáját megerőszakoló férfit
Többször is megerőszakolta 12 éves unokáját egy 49 éves koppányszántói férfi, akit csütörtökön fogtak el. Az orvosok szerint a lány 12 hetes terhes. A férfi részleges beismerő vallomást tett, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását. (MTI)

Paprikaspray miatt kerültek kórházba
Kilenc diáklányt vittek tegnap kórházba Dombrádról, miután paprikaspray-t lélegeztek be iskolájuk öltözőjében. Az egyik tanuló súlyos, míg a többiek könnyebb mérgezést szenvedtek. A nyomozók egy 13 és 15 éves fiút hallgattak ki, közülük az idősebb fújhatta be a lányöltözőt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.