Röviden

MN
2011. 06. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Családbarát ETO
A Honvéd és a Pápa előtt a Győri ETO FC érdemelte ki a labdarúgó NB I leginkább családbarát klubjának járó címet. A Sport TV által életre hívott kezdeményezés hozadéka, hogy az egy hónap múlva induló szezonban az együttes valamennyi mérkőzése képernyőre kerül. Az NB I-ből a nézők hetente öt mérkőzést láthatnak: négyet a Sport TV-n, egyet a köztelevízión. (MN)

Fizetett az FTC
A Ferencvárosi TC tegnap kifizette labdarúgóinak az elmaradt járandóságaikat. A csapathoz érkezik a 25 éves holland Mark Otten, a cseh Marek Heinz viszont hazatért Csehországba, a Sigma Olomouchoz. (MN)

Prága feladta
Gazdasági okok miatt Prága véglegesen lemondott arról, hogy pályázzon a 2020-as nyári olimpia megrendezésére, s július 31-i hatállyal beszüntetik a pályázat előkészítését felügyelő társaság működését. A cseh főváros jelentkezett a 2016-os játékokért, de nem került a végső jelöltek közé. A társaság a 2020-as játékokat megcélozva folytatta tevékenységét, de már kisebb intenzitással. (MTI)

Clijsters kihagyja
Lábsérülés miatt kihagyja a hétfőn kezdődő wimbledoni nyílt teniszbajnokságot Kim Clijsters, a női világranglista második helyezettje. Az idei Australian Open bajnoka a Roland Garrosnak is kisebb sérüléssel vágott neki, és már a második fordulóban búcsúzott. (MTI)

Venusnak sikerült
Felemásra sikerült a Williams nővérek nyolcaddöntős szereplése az eastbourne-i füves pályás torna szerdai játéknapján: Venus (képünkön), aki közel fél éve nem versenyzett, a korábbi világelső szerb Ivanovicsot legyőzte 6:3, 6:2-re, míg az egy évet kihagyott Serena az első helyen kiemelt orosz Zvonarjovától kikapott 3:6, 7:6 (7-5), 7:5-re. (MTI)

Pénzügyi torna
Mától csütörtökig rendezik meg Hévízen az 56. Nemzetközi pénzügyi tornát. A rendezvényen hat ország – Ausztria, Belgium, Franciaország, Luxemburg, Németország és Magyarország – pénzügyi tisztviselői versengenek négy sportágban: asztaliteniszben, labdarúgásban, sakkban és teniszben. Az eseményen 190 külföldi és 30 magyar sportoló vesz részt. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.