Röviden

MTI
2011. 06. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amerikaiak a gázai blokád ellen
Egy 34 amerikai utast szállító hajó is csatlakozik majd ahhoz a segélyszállító flottillához, amely június végén megpróbál áthatolni a Gázai övezet köré vont izraeli tengeri blokádon – írta tegnap a The New York Times. Tavaly kilenc ember vesztette életét, amikor izraeli kommandósok nemzetközi vizeken megállítottak egy hasonló, blokádtörésre indult flottillát. (MTI)

A nyugdíjvagyon átadása elindult
Meghaladhatja a 2800 milliárd forintot az állami rendszerbe visszalépő magán-nyugdíjpénztári tagok teljes vagyonának értéke – közölte a Stabilitás Pénztárszövetség. A visszalépő tagoknak kifizetendő öszszeg akár 260 milliárd forint is lehet. Bába Julianna, a pénztárszövetség elnöke szerint a tagok 25-30 százalékánál a reálhozam negatív, ők nem számíthatnak pénzre. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.