Röviden

MTI
2011. 06. 13. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kis hamis
Valaki egy primitív hamisítványt köröztet a neten, amely szerint én arról leveleznék Kóka Jánossal, hogy jó úton halad az MSZP szétverése – írja Gyurcsány Ferenc a Facebookon. Lehet, hogy hamisítvány, de ettől függetlenül jól halad.

Csaló testvérpár
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki testvérével együtt az elmúlt években otthon végezhető munkát ajánlott több mint ezer sértettnek, de a tőlük elkért pénzért cserébe nem nyújtottak szolgáltatást – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfiakat több mint 23 ezer rendbeli csalással vádolják. (MTI)

Előzetesben a pesti patikafosztogató
Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság tegnap annak a férfinak az előzetes fogva tartását, akit azzal gyanúsítanak, hogy május eleje óta tíz patikát, továbbá boltokat és egy lottózót fosztott ki a fővárosban. (MTI)

Mexikói vulkán
Újból működni kezdett a mexikói főváros közelében lévő Popocatépetl tűzhányó. Az 5450 méter magas vulkánból tegnap hajnalban három kilométer magasra lövellt ki a hamu.
A katasztrófaelhárítás felszólította a helybélieket, hogy maradjanak legalább 12 kilométer távolságra a hegytől. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.