Röviden

MN
2011. 06. 13. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pótolják Bahreint
A Nemzetközi Automobil-szövetség tegnapi döntése értelmében pótolják a március 13-ról elhalasztott Forma–1-es Bahreini Nagydíjat. Az új időpont október 30., az eredetileg erre a hétvégére tervezett, idén debütáló indiai GP-t pedig valószínűleg december 11-én, az év utolsó versenyeként rendezik meg. Tegnap az is kiderült, hogy jövőre augusztus 5-én lesz a Forma–1-es Magyar Nagydíj. A 2012-es versenynaptárban 21 futam szerepel, egy idényben ilyen sok versenyre még nem volt példa
a sportág történetében. (MN)

Kikapott a REAC
A REAC 2-1-re kikapott az Újpest II csapatától a labdarúgó NB II 29. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. (MTI)

Döntetlen
Két vereség és egy győzelem után tegnap Ausztráliával 15-15-ös döntetlent játszott a magyar női vízilabda-válogatott az Oroszországban zajló Kirisi-kupán. (MTI)

Lehmann jöhet
Elképzelhető, hogy visszatér a Schalke labdarúgócsapatához Jens Lehmann, a németek 41 éves korábbi válogatott kapusa. A veterán hálóőr egyszer már visszavonult, ám januárban, a kapusait sújtó sérüléshullám miatt korábbi klubja, az Arsenal megkeresésére igent mondott. A Schalkéban
a Bayernhez távozó Manuel Neuert pótolhatja. (MTI)

Amerikai siker
Két magyart, Dobrovitz Józsefet és Lázár Zoltánt megelőzve az amerikai Chester Weber nyerte a négyes fogatok pénteki díjhajtását a Vecsés Kupáért 19. alkalommal kiírt nemzetközi fogathajtó versenyen. (MTI)

Fát ültettek
Buzánszky Jenő részvételével – betegsége miatt Grosics Gyula nem lehetett jelen – fát ültettek az 1950-es évek legendás magyar labdarúgó-válogatottjának, az Aranycsapatnak az emlékére Balatonfüreden, a Tagore-sétányon. (MTI)

Röpis vereség
A magyar női röplabda-válogatott 3-1-re kikapott Bulgáriától Szombathelyen az Euroliga B csoportjában. (MTI)

Pars nyert
Pars Krisztián 78,41 méteres dobással megnyerte a Lengyelországban rendezett kalapácsvető viadalt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.