Röviden

MTI
2011. 06. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Melós
Munkakongresszusnak nevezte pártja június 18-án esedékes összejövetelét Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. Ha ilyen szorgosak, a végén viszszaalakulnak Magyar Szocialista Munkáspárttá.

Újraélesztések távsegítséggel
A mentők telefonos segítségével élesztettek újra tegnap egy másfél éves gyermeket a Debrecen melletti Bocskaikerten. Mire a mentők a helyszínre értek, sikerült újraindítani a kicsi légzését. Bakonszegen szintén a mentők telefonos instrukciói alapján, egy nyaraló orvos segítségével próbáltak újraéleszteni tegnap egy férfit, akit elütött egy autó. Bár az újraélesztés sikerült, a sérült később meghalt. (MTI)

Lopott autókat találtak meg
Hat nagy értékű lopott gépkocsit talált a rendőrség Budapest XI. kerületében, egy ipari parkban lévő műhelyben még pénteken. A rendőrök számítógépeket és olyan eszközöket is lefoglaltak, amelyek autók azonosítóinak meghamisítására szolgálnak. A műhely bérlője ellen elfogatóparancsot adtak ki. (MTI)

Tragédia a Duna-ágban
Holtan találták meg a tűzoltóbúvárok azt a 23 éves férfit, aki szombaton a matracáról a vízbe fordult és elmerült a Ráckevei-Duna-ágban. A fiatalember a barátaival volt, akik látták, hogy eltűnik a vízben, de nem tudtak rajta segíteni. (MTI)

Chilei vulkánkitörés
Háromezer-ötszáz ember kitelepítését rendelték el Chilében, miután szombaton kitört a Puyehue vulkán, és tíz kilométer magas füstfelhő emelkedett a magasba. A tűzhányó fél évszázados nyugalom után lépett ismét működésbe. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 2, 13, 72, 83, 84. Joker: 957 602. Hatos lottó: 3, 6, 18, 24, 39, 44. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.