Röviden

MTI
2011. 06. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Török vétó Ausztriával szemben
A török külügyminiszter szerint az osztrák EBESZ-főtitkárjelölt ankarai megvétózása nem Ausztria, csak a jelölt ellen irányul. Ahmet Davutoglu (képünkön) azzal indokolta Ursula Plassnik megválasztásának elutasítását az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet élére, hogy az egykori osztrák külügyminiszter ellenezte Törökország csatlakozását az Európai Unióhoz. (MTI)

Újabb amerikai csapás az al-Kaidára
Amerikai légicsapásban életét vesztette Mohammad Iljasz Kasmiri, az al-Kaida nemzetközi terroristahálózat egyik magas rangú tagja Pakisztán északnyugati részén – közölték pakisztáni titkosszolgálati tisztségviselők. Egy amerikai nemzetbiztonsági tisztségviselő nem erősítette meg Kasmiri halálhírét. A légicsapást egy pilóta nélküli amerikai repülőgép hajtotta végre. Kasmiri az al-Kaida pakisztáni műveleti vezetője volt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.