Röviden

MTI
2011. 06. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elszánt
Éhségsztrájkkal fenyegetőzik belgrádi sajtójelentések szerint a hágai börtönében ülő Ratko Mladics volt boszniai szerb hadseregparancsnok. Állítólag az uborkasalátát már tegnap visszautasította.

Kiugrott égő lakásából
Tartozás miatt kisebb cserelakásba költöztette volna az önkormányzat azt a nőt, aki 6. emeleti égő lakásából kiugorva meghalt tegnap Budapest XV. kerületében. Az asszony már két hónapja tudott az önkormányzat költöztetési szándékáról, de nem tiltakozott. Félmilliós tartozást halmozott fel, emiatt elrendelték a kilakoltatását. A határozatot április 5-én felfüggesztették, ekkor ajánlották fel neki a cserét. (MTI)

Elítélték a diákját megverő oktatót
Jogerősen egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a sátoraljaújhelyi bíróság egy oktatót, aki megverte egyik diákját. A tanár az épület folyosóján üldözte, két baltanyéllel ütlegelte, majd leteperte a fiút. (MTI)

Mentőautó balesete
Karambolozott tegnap egy mentőautó Miskolcon. A balesetben megsérült a mentőautó vezetője, a mentőápoló és a velük ütköző személyautó vezetője. A mentőautó sávot akart váltani, de megcsúszott a vizes úton, emiatt belerohant a lámpánál álló kocsiba. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.