Röviden

MTI
2011. 06. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szakítás
Veszekedés hevében targoncával autóstul felemelte barátnőjét egy férfi az Egyesült Államokban, majd pár méterrel odébb vitte őket. A kocsit ledobta, szerelmét ejtette.

Korrupt rendőrt ítéltek el Szabolcsban
Egy év tíz hónap felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtotta tegnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság azt a 33 éves demecseri rendőrt, aki 2009-ben közúti ellenőrzéskor pénz kért és fogadott el – összesen 25 eurót – ukránoktól. A körzeti megbízottként dolgozó H. Tibort, aki mindvégig tagadta a vádat, háromrendbeli, hivatalos személy által elkövetett vesztegetésben találta bűnösnek a bíróság. Az MTI információi szerint a törzszászlóst nem mentették fel foglalkozásának gyakorlása alól. Az ítélet nem jogerős. (MTI)

Elfogták a patikák fosztogatóját
Tíz patika, több bolt és egy lottózó kirablásával gyanúsítja a rendőrség azt a középkorú férfit, akit rövid üldözés után a napokban fogtak el Budapesten. Az álbajuszt viselő rabló éppen egy újabb rajtaütéshez készülhetett, amikor a II. kerületben felismerték a rendőrök. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 8, 12, 15, 24, 26, 34, 35. Második sorsolás: 2, 7, 8, 16, 23, 25, 33. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.