Röviden

MN
2011. 06. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hit
Nem hiszi, hogy egyszer csalódni fog Gyurcsány Ferencben – nyilatkozta Debreczeni József. Nem csalódtunk benne.

Gyermekkel végzett a német járvány
Először halt meg gyermek a németországi hasmenéses járvány következtében, a kétéves kisfiú a kóli-bélbaktérium okozta fertőzés harminchetedik áldozata. Az alsó-szászországi kisgyerek az úgynevezett hemolitikus urémiás szindrómával (HUS), azaz vérszegénységgel, valamint veseelégtelenséggel küszködött, és az orvosok nem tudtak segíteni rajta. (MTI)

Munkásokra dőlt a fal Budapesten
Két munkás súlyosan, egy könynyebben megsérült egy budapesti, Váci utcai építkezésen tegnap, amikor ledőlt egy fal egy háromemeletes társasház átalakítása közben. Az épület első emeletéről emelő segítségével hozták le a sérülteket
a tűzoltók. (MTI)

Elérte Új-Mexikót az arizonai tűzvész
Több száz látogatót kellett kimenekíteni Új-Mexikó Carlsbadi Barlangok Nemzeti Parkjából, ahová átterjedtek az Arizonában tomboló erdőtüzek. A közös határon ellentüzekkel próbálják megakadályozni, hogy a lángok felemésszék a 200 lelkes arizonai Luna települést. Eddig 31 épület vált a tűz martalékává, több mint kilencezer embert mentettek ki. A lángok 190 ezer hektárnyi területet perzseltek fel. (MTI)

Zuglói beszélgetés
Takaró Mihály irodalomtörténész „Beszélgetés a valóságról” címmel tart előadást a Zuglóért Polgári Egylet vendégeként csütörtökön 18.00 órai kezdettel a Szent István Király Zeneiskolában (Bp. XIV., Kolumbusz u. 11.) (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.