Röviden

MN
2011. 06. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Támogatás az Eb-hez
A kormány támogatja a 2014-es budapesti férfi és női vízilabda Európa-bajnokság megrendezését. A Magyar Vízilabda-szövetségnek egymillió eurónak megfelelő összegű állami támogatást biztosít, amely az európai szövetség részére a marketingjogok 50 százalékáért fizetendő összeg fedezeteként használható fel; továbbá vállalja, hogy a létesítményeket felújítják, ami 800 millió forintba kerül. (MN)

Vezet a Miami
A Miami Heat 92-84-re legyőzte a vendég Dallas Maverickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 65. döntőjének nyitányán. A négy győzelemig tartó finálé második mérkőzésére magyar idő szerint holnap hajnali három órakor kerül sor szintén Miamiban. (MTI)

Kétgólos vereség
Az oroszországi Kirisiben zajló nemzetközi női vízilabdatornán válogatottunk 10-8-ra kikapott a pekingi olimpián ezüstérmes Egyesült Államok csapatától. (MTI)

Távozó válogatottak
Szűcs Gabriella távozik az Oltchim Valcea kézilabdacsapatától, míg egy másik magyar válogatott játékos, Bognár Barbara a Debrecent hagyja ott. (MTI)

Signori őrizetben
Az olasz labdarúgó-bajnokság korábbi háromszoros gólkirálya, Giuseppe Signori az egyike annak a tizenhat személynek, akit őrizetbe vett az olasz rendőrség mérkőzések manipulálásának vádjával. A 43 éves, 1994-ben világbajnoki ezüstérmes csatár mellett jelenleg is aktív másod- és harmadosztályú labdarúgókat, valamint klubvezetőket és fogadásokkal foglalkozó embereket tartóztattak le a nagyszabású akcióban. A 28-szoros válogatott Signori legnagyobb sikereit a Lazióval érte el, pályafutását a 2005/2006-os szezonban Sopronban zárta, tíz meccsen három gólt szerzett az NB I-ben. (MN)

Neuer Münchenben
A Bayern München labdarúgócsapata öt évre szerződtette Manuel Neuert, a Schalke válogatott kapusát. (MTI)

BVSC: 100 év
A Honvéd Kulturális Központban tegnap ünnepi megemlékezést tartottak a BVSC-Zugló megalapításának 100. évfordulója alkalmából. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.