Röviden

MTI
2011. 06. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pars ezüstje
Pars Krisztián 79,29 méterrel ezüstérmet nyert a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kalapácsvető-sorozatának ostravai állomásán. (MTI)

Gyűrűző botrány
A kínai Csang Csi-lung alelnök veszi át ideiglenesen az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) irányítását, miután a vesztegetéssel vádolt elnököt, a katari Mohamed Bin Hammamot a nemzetközi szövetség (FIFA) etikai bizottsága felfüggesztette mindennemű, a sportággal kapcsolatos munkavégzés alól. Bin Hammam eredetileg indult volna a FIFA-elnökválasztáson a jelenlegi vezető Joseph Blatter kihívójaként. (MTI)

Markovits marad
A centenáriumát ünneplő Vasas küldöttei egyhangú voksolással újabb öt évre a 2002 óta hivatalában lévő Markovits Lászlót (képünkön) választották meg az egyesület ügyvezető elnökének a tegnapi tisztújító közgyűlésen. A másik elnökjelölt Tőkés Róbert volt. (MTI)

Ancsin Szegeden
Ancsin Gábor személyében válogatott kézilabdázót igazolt a Pick Szeged. A húszéves jobbátlövő hazatér Németországból, ahol a Rhein-Neckar Löwen és a Friesenheim csapatát erősítette, s két évre írt alá. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.