Röviden

MN
2011. 06. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fészek
Grimm
A mi pártunk legyen csak olyan, mint a méhkas, de ne legyen olyan, mint a darázsfészek – írta honlapján Mesterházy Attila MSZP-elnök. A Gyurcsány nevű méhésznek mindegy: így is, úgy is kifüstöli őket.

Ötvenméteres zuhanást éltek túl
Csodával határos módon egy kocsi mind a négy utasa túlélte, amikor járművük ötven métert zuhant az ausztriai Ausservillgraten közelében szombat este. Az erdő menti szerpentin nedves betonján megcsúszott autóból egy 29 éves férfit súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A többiek állapotáról nincsenek pontos információk. A baleset sérültjei mind rokonok voltak. (MN)

Pánik miatt félbeszakadt koncert
A tömegpánik elkerülése érdekében röviddel kezdete után lefújták a szervezők Fluor Tomi (Karácsony Tamás) ingyenes koncertjét Tatabányán szombat este. A híradások szerint többezres tömeg gyűlt össze az énekes rendezvényen, s a színpad közelében álló fiatalokat a korláthoz préselték társaik. Többen megijedtek, de senki sem sérült meg. A helyszínen 10 biztonsági őr és egy mentőautó volt. (MN)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 11, 42, 45, 63, 76. Joker: 605 044. Hatos lottó: 3, 9, 13, 28, 31, 36. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.