Röviden

MN
2011. 06. 26. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vonalakat ad át a magyar vasút
Előrehaladott tárgyalások zajlanak arról, hogy decembertől a Győr–Sopron–Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. átveszi a MÁV-tól a Szombathely–Kőszeg közötti 16 kilométeres, a Szombathelytől Zalaszentivánig tartó 80 kilométeres, a Rajka–Porpác–Szombathely vasútvonal 110 kilométeres, illetve a Körmend és Zalalövő közti 23 kilométeres szakasz üzemeltetését a személyzettel együtt – értesült a Nyugatmagyar.hu. (MN)

Kínai vendég
Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai miniszterelnök június 24-től 28-ig hivatalos látogatást tesz Magyarországon, Nagy-Britanniában és Németországban – jelentették be Pekingben. A tájékoztatás szerint a kínai kormányfő meghívóival a kétoldalú, illetve a kínai–EU-kapcsolatokról, valamint más nemzetközi és regionális kérdésekről folytat eszmecserét. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.