Sousa elkezdte: Farkast elküldi a Videoton?

Munkatársunktól
2011. 06. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Paulo Sousa, a Videoton új vezetőedzője tegnap tartotta az első edzését a Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő magyar bajnokcsapatnak, ám a gyakorlásról többen is hiányoztak. Négy válogatott labdarúgó (Lázár Pál, Lipták Zoltán, Elek Ákos és Gosztonyi András), valamint a szombaton érkező Andre Alves igazoltan, de nem volt jelen az eddigi csapatkapitány, Farkas Balázs, s további két játékos (Damir Milanovics, valamint a kapus Sebők Zsolt) sem. Bár nem zárható ki, hogy az érintetteket ebben sérülés vagy egyéb probléma akadályozta meg, de valószínűbb, hogy az új szakvezető rögtön hozzálátott ígérete beváltásához, miszerint a keret egyharmadát kicseréli. A játékosoknak élő szerződésük van, Farkassal például a klub tavasszal hosszabbított szerződést 2012 végéig. A labdarúgó érdeklődésünkkor nem kívánt nyilatkozni. Várkonyi Ádám marketing- és kommunikációs igazgató sem kommentálta az értesülésünket, a klub elveire hivatkozva azt közölte, csak ténylegesen eldőlt változásokról adnak hivatalosan hírt. A csapat szombat délelőtt, ugyancsak Felcsúton, sajtónyilvános edzést tart. Három légióst, köztük az U20-as világbajnok ghánai Ransford Oseit tesztel a Videoton, amelynek gyorsan ki kell alakítani a végleges keretét, mert egy hónap múlva, július 12–13-án már pályára lép a BL-ben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.