Szabadcsapatokkal riogat Kónya Péter

Szabadcsapatok alakulhatnak rendvédelmi dolgozók részvételével, amelyeket az érdekképviseletek vezetői már nem tudnak kordában tartani – így fenyegetőzött Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke az ATV-n.

Bákonyi Ádám
2011. 06. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor ma újra fogadja a szakszervezetek képviselőit, miután pénteken lezárultak a belügyminiszterrel folytatott tárgyalások a nyugdíjkedvezmények átalakításáról. Az Országgyűlés a héten módosíthatja az alkotmányt, így lehetővé válna a korkedvezményes nyugdíj csökkentése, esetleg megszüntetése vagy szociális ellátássá alakítása.
Szombaton őrizetbe vették Szima Juditot. A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára a gyanú szerint saját céljaira költötte az érdekképviselet pénzét.
Részletek a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.