T O T Ó

MN
2011. 06. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazi „nyári” szelvény a 23. heti 2. fordulós, akad rajta első osztályú svéd, finn, másodvonalas spanyol bajnoki és válogatott meccsek például az Aranykupáról. Ezen szerintünk a házigazda Egyesült Államok legyőzi Panamát, Mexikó pedig Costa Ricát. A románok barátságos meccsen kedden 1-0-ra kaptak ki a braziloktól, Paraguaytól nem biztos a vereség. A svéd Allsvenskan 11. fordulójában előre hozott kiesési derbit vív a 14. Syrianska és a 16., utolsó Halmstad, hazai siker várható. A 2. Elfsborg és a 3. Kalmar otthon lehet jó a 3 pontra, csakúgy, mint a finneknél hét kör után vezető Turku. A sereghajtó Myllykoski a 3. Helsinkit fogadja szerény reményekkel. Mivel a Barcelona B lett a 3., e feljutó helyért csatáznak a spanyol Segunda División 4–7. helyezettjei. Szinte nincs különbség!nTippjeink 1. Häcken–Norrköping 1, 2 2. Kalmar–Gefle 1 3. Syrianska–Halmstad 1 4. Elfsborg–Mjällby 1 5. AIK Stockholm–FF Malmö 1, 2 6. Paraguay–Románia 1, X 7. Egyesült Államok–Panama 1 8. Granada–Celta Vigo X, 2 9. Elche–Valladolid 1, X10. Myllykoski–Helsinki JK 211. Rovaniemi–Kuopio 1, X12. Turku–Haka 113. Vaasa–Honka 1, X+1 Mexikó–Costa Rica 1

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.