Totó

Munkatársunktól
2011. 06. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak holnap este háromnegyed nyolcig lehet tippelni a totó 22. heti 2. fordulós szelvényére, mivel már pénteki mérkőzések is szerepelnek rajta. A válogatott derbik összkínálata három felkészülési meccs és tizenegy Eb-selejtező. Előbbiek közül messze nem emelkedik ki Luxemburg és Magyarország találkozója, de mivel „mi játszunk”, méghozzá a jövő keddi San Marinó-i Eb-kvalifikáció bemelegítéseként, még bővebben foglalkozunk vele. E helyütt legyen elég egy fix kettes. A világbajnok spanyolokat az Egyesült Államok fogadja. Még mielőtt ide is gyorsan kettest írnánk, ne feledjük, hogy az USA Team két éve a Konföderációs kupán
2-0-ra legyőzte az akkor még „csak” Eb-t nyert hispánokat. Mivel pluszmérkőzésről van szó, egy tippünk lehet, az pedig az iksz. A vb-n a hollandok megtréfálták a brazilokat a negyeddöntőben
(0-1-ről 2-1), Goiásban lesz miért visszavágni. A dél-amerikaiak Kaká és Ronaldinho nélkül, viszont ismét Robinhóval és a négy év után reaktivált Freddel állnak fel, Hollandia hozza a nagyjait, mi pedig kizárjuk a remit.
Ami az Eb-selejtezőket illeti, nagyon jól jönne a magyar gárdának, ha a moldávok pontot csennének a svédektől. Románia utolsó előtti a D csoportban, az előrelépéshez kötelező legyőznie a bosnyákokat. A franciák Minszkben vizitálnak a meglepően acélos fehéroroszoknál, nem lesz döntetlen! Az A jelű hatosban hibátlan németek Ausztriába látogatnak a három pont reális reményében, a jó formát mutató belgák verhetik a törököket. Kötelező feladat az oroszoknak legyőzni az örményeket, mint ahogy Angliának is Svájcot. Utóbbi nehezebb lesz. Montenegró még veretlen a sorozatban, s szerintünk a bolgárok sem veszik be Podgoricát. A dánok könnyen nyerhetnek Izlandon, az írek nehezebben Macedóniában.

Tippjeink:
1. Luxemburg–Magyarország 2
2. Románia–Bosznia-Hercegovina 1
3. Moldova–Svédország X, 2
4. Ausztria–Németország 2
5. Belgium–Törökország 1, X
6. Fehéroroszország–Franciaország 1, 2
7. Oroszország–Örményország 1
8. Anglia–Svájc 1, X
9. Montenegró–Bulgária 1, X
10. Izland–Dánia 2
11. Macedónia–Írország X, 2
12. Portugália–Norvégia 1
13. Brazília–Hollandia 1, 2
+1 Egyesült Államok–Spanyolország X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.