Zabkorpával megcélzott újabb arany

2011. 06. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint hat évtizedes fővárosi uralmat megtörve idén a Budaörs csapata nyerte a női asztalitenisz ob-t, és a város a hét végén is sporttörténelmet ír a SportFest rendezvénnyel: a most először sorra kerülő, megannyi programot kínáló esemény csúcspontja a WBPF fitnesz és testépítő Eb lesz a városi sportcsarnokban. A sportág talán legdinamikusabb világszervezetének tavalyi, bécsi Európa-bajnokságán Czine Szilvia egy aranyat és ezüstöt nyert, a tűzrőlpattant szőke lányt a szingapúri vb-n a fitnesz és a modell kategóriában is megkoronázták, a legendás Arnold Classicon pedig a második helyre pontozták be. Három világszervezetnél is az első háromban jegyzik, és nem mi mondjuk róla, hanem az évről évre nagy sikerű Fitparédét promótáló, s most a SportFestet is beindító Buranits Ildikó: ő a valaha volt legsikeresebb hazai fitneszversenyző. „Szeretném megvédeni a címemet most az Eb-n s majd a vb-n is. Megvan az új gyakorlatom, az új dresszem, fekete-pink színű, és a héten már nagyon odafigyelek az étkezésemre is. Semmi só, és ma is csak zabkorpát reggeliztem fehérjeturmixszal” – árulta el a bajnoknő, és délidőben még csak oda sem sandított a sajtótájékoztatón kínált töltött csirkemellre. Hiába, aki profi, az profi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.