Bognár kilőtt kvótája

MTI
2011. 07. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több korábbi peches eset után Bognár Richárd ezúttal szerencsével járt és olimpiai indulási jogot szerzett, miután a maribori koronglövő Világkupa-versenyen 6. lett a dupla traposok között. A tavaly Münchenben vb-5. lövő a 150-es alapversenyt 145 találattal zárta, holtversenyben harmadikként bekerült a hatos fináléba, de ezzel már kvalifikálta magát Londonra, mivel a döntőbe kerültek közül négy már korábban kivívta az ötkarikás szereplés jogát. Bognár még 46 korongot tett hozzá eredményéhez (191), így végül 6. lett. A sportágból korábban a puskás Sidi Péter, illetve a pisztolyos Csonka Zsófia biztosította helyét a jövő évi nyári játékokon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.