Előzetesbe került az angyalföldi gyilkos

Hírösszefoglaló
2011. 07. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elrendelte a Pesti Központi Kerületi Bíróság tegnap a fővárosi Kádár utcai gyilkossággal gyanúsított, 39 éves, szerb állampolgárságú, albán származású férfi, P. E. előzetes letartóztatását – áll a Fővárosi Bíróság közleményében.
Ismeretes, július 3-án a kora esti órákban a XIII. kerületi Kádár utca egyik lépcsőházában fedezték fel egy fiatal nő holttestét – emlékeztetett a távirati iroda. A gyilkos hat lövéssel végzett a 27 éves, orosz származású, de már magyar állampolgárságú nővel. A tanúvallomások alapján az elkövetőt azonosították, és elrendelték országos körözését. P. E. autóját a rendőrök a Bács-Kiskun megyei Soltvadkerten találták meg a gyilkosság másnapján, majd július 7-én állampolgári bejelentésre a Soltvadkert külterületén lévő nádasban elfogták a gyanúsítottat is, aki azonnal megadta magát, ellenállást nem tanúsítva. A férfi ruházatából átvizsgálásakor zsebkés, fegyver, lőszerek és egy feltehetőleg éles kézigránát került elő. P. E. a bűncselekmény elkövetését elismerte, de vallomást nem tett. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik fegyverrel ölte meg barátnőjét, ezt a nyomozás dolga kideríteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.