Már ötezer igénylés a Roma elleni derbire

MTI
2011. 07. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kaphatók már a jegyek a Vasas–Roma barátságos labdarúgó-mérkőzésre, amit augusztus 3-án 19 órától a Puskás Ferenc Stadionban rendeznek az angyalföldi klub fennállásának 100. évfordulója alkalmából. A belépőket 3800, 4800, 6800 és 8800 forintért lehet megvásárolni az ország legtöbb jegyirodájában.
„Eddig ötezer jegyigénylés érkezett, s nemcsak Magyar- és Olaszországból, hanem például Görögországból is. A jelenlegi állapot szerint 27 ezer néző láthatja majd a helyszínen a meccset” – mondta Erdős László, a Vasas Futball Kft. ügyvezetője. Itáliai részről Antonio Tozzi technikai menedzser így fogalmazott: „Örömmel fogadtuk el a meghívást a jubileumra. Felkészülési mérkőzés is lesz a budapesti, a Roma 15 nappal később már az Európa-ligában szerepel.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.