Röviden

MTI
2011. 07. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elegáns
A vasárnapi thaiföldi választásokon győzelmet szerzett ellenzéki párt betiltását kérte a választási bizottságtól a leköszönő Demokrata Párt. A következő választáson feltehetőleg már Autokrata Párt néven indulnak majd.

Jobban van a 44 táborozó
Már csak öt gyermek van kórházban a két káptalanfüredi táborból szerda óta beszállított negyvennégy beteg közül. Ők is csak addig maradnak, amíg a szülők értük nem tudnak menni. A részletes laboratóriumi vizsgálat eredménye hétfőre várható. (MTI)

Börtön a rendőrnek
Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla tegnap jogerősen Mikola Gábornak, annak a pécsi rendőrnek a büntetését, akit korábban két év letöltendő börtönbüntetéssel sújtottak, mert nem fizette vissza magánszemélyektől felvett kölcsöneit, egy újabb kölcsönért pedig kedvezőbb eljárást ígért egy bűnügy sértettjének. (MTI)

Elindult az Atlantis
Utolsó útjára indult az Atlantis amerikai űrrepülőgép tegnap a floridai Cape Canaveral-i űrközpontból. Az Atlantis egyben az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA utolsó űrsikló-misszióját teljesíti. Ha minden a tervek szerint halad, akkor nyolc nap múlva tér vissza a Földre. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.