Röviden

MN
2011. 07. 18. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gerát megműtötték
Bokaműtéten esett át Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, akit továbbra is leigazolna az angol Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion, és fedezi a játékos felépülésének költségeit. A műtétre nem lett volna feltétlenül szükség, és a beavatkozás miatt veszélyben van Gera szereplése a szeptemberi Eb-selejtezőkön. A 32 éves támadót ingyen szerezheti meg korábbi klubja, ugyanis a Fulhamnél – ahol az elmúlt idényben csak elvétve kapott lehetőséget – június 30-án lejárt a szerződése. (MN)

Aranykalapács
A lille-i ifjúsági atlétikai vb-n Pásztor Bence nyerte a kalapácsvetést, az ifiknél 5 kg-os szert 82,60 méterre hajította. (MTI)

Gyors Webber
A Forma–1-es autós gyorsasági vb Brit Nagydíjának tegnapi esős szabadedzésein Mark Webber (Red Bull) volt a leggyorsabb Silverstone-ban, megelőzve Michael Schumachert (Mercedes) és Rubens Barrichellót (Williams). (MN)

Costa Rica nyert
A labdarúgó Copa América A csoportjának 2. fordulójában: Costa Rica–Bolívia 2-0. A csoport állása: 1. Kolumbia 4 pont, 2. Costa Rica 3, 3. Argentína 2, 4. Bolívia 1. (MN)

Második helyen
Nyolc futam után a címvédő Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős második helyen áll az olaszországi vitorlázó repülőhollandi-vb-n. (MTI)

Cavendish másodszor
A brit Mark Cavendish (képünkön) idei második sikerét aratta a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen, melynek hetedik szakaszán a norvég Thor Hushovd megőrizte az összetettben élen állónak járó sárga trikót. Az etapon történt nagy bukásban a pályakerékpárban háromszoros olimpiai bajnok brit Bradley Wiggins kulcscsonttörést szenvedett, s a korábbi vb-1. belga Tom Boonen is feladta a versenyt. (MTI)

Boksz a városházánál
Ma este egy utánpótlás- és profi mérkőzésekkel dúsított szabadtéri gála keretében folytatódik a BoxingOne közép-európai amatőr ökölvívó-csapatbajnokság. A győri Városháza téren a helyi Patent Gladiátor a szlovákiai, ám kizárólag magyar válogatott klasszisokat foglalkoztató Komárno Sharks csapatát látja vendégül 19 órától. (D. Zs.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.