Röviden

MN
2011. 07. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Moszkvai Ferencváros
Rósa Dénes 11-esével 1-0-ra nyert a Ferencváros futballcsapata a Lokomotiv Moszkva 75. születésnapjára rendezett mérkőzésen az orosz fővárosban. Az Anzsi Mahacskala 1-1-et játszott a brazil Comercial ellen, Dzsudzsák Balázs kezdőként 76 percet volt a pályán. (MN)

Érmek a szőnyegről
Lőrincz Tamás (66 kg) 1., Deák Bárdos Mihály (120) 2., Kiss Balázs (96) 3. lett a bakui kötöttfogású birkózó Golden Grand Prix-döntőn. Gáspár Eszter (63 kg) ezüst-, Karakas Hedvig (57) bronzérmet nyert a cselgáncs Vk-sorozat venezuelai állomásán. (MTI)

Veszprémi Herczig
Herczig Norbert nyerte a Veszprém-ralit, a hatfutamos ob 4. versenyét Kazár Miklós és a hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János előtt. (MTI)

Sikerek Izrael ellen
Péntek után szombaton is kétszettes hátrányból nyert 3-2-re Debrecenben a magyar válogatott Izrael ellen a női röplabda Euroliga B csoportjában, ahol a 3. helyen zárt Bulgária és Csehország mögött. (MTI)

Sors világrekordja
Sors Tamás 59.23 mp-es világrekorddal nyert 100 m pillangón a berlini paraúszó Eb-n. (MTI)

Újra Biczó a legjobb
A sanghaji felnőtt-vb-re is készülő Biczó Bence 200 m pillangón megvédte címét a belgrádi ifjúsági úszó Eb-n. (MTI)

Nem nevez a Szolnok
Nem nevez a kosárlabda NB I-re a hét éve MK-győztes, bajnoki és EK-ezüstérmes Szolnok női csapata, a magasabb színvonalra nincs pénz. (MTI)

Együtt a címvédővel
A magyar bajnok Sopron a címvédő Salamancával (Vajda Anna csapatával) került egy csoportba a női kosárlabda Euroligában. Az újonc Győr nyolcasának favoritja a tavalyi négyes döntőben is szerepelt Valencia (Honti Kata klubja) és az orosz Jekatyerinburg. (MTI)

Bukások, új éllovas
Szökés után a spanyol Luis Leon Sanchez nyerte a Tour de France kerékpáros-körverseny tegnapi 9. szakaszát, összetettben a francia Thomas Voeckler vette át a vezetést. Újabb bukások történtek, a kazah Alekszandr Vinokurov a combját, a tavalyi Tour-5. belga Jurgen van den Broeck a lapockáját, honfitársa, Fredrik Willems a kulcscsontját, az amerikai David Zabriskie a csuklóját törte. A szökevényektől a holland Johnny Hoogerlandot és a spanyol Juan Antonio Flechát autó ütötte el. (MTI)

Nyerő totószelvény
A TOTÓ 27. heti, 2. fordulós szelvényének nyerő tippjei: X, 1, 1, X, 1, X, 1, 2, lapzárta után, X, 1, X, lapzárta után, lapzárta után. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.