Röviden

MN
2011. 07. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sousa nem fél
Paulo Sousa, a Videoton labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője a klub tegnapi sajtótájékoztatóján kijelentette, jó együttesnek tartja a Sturm Grazot, de nem fél a Bajnokok Ligája-selejtezős ellenféltől. A székesfehérváriak 20 játékossal utaznak Ausztriába és ma este, valamint holnap reggel is tréningeznek a mérkőzés helyszínén, Klagenfurtban, majd 20.30-tól csapnak össze a Szabics Imrét is foglalkoztató osztrák bajnokkal a BL-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén. (MTI)

Kolumbiai siker
Az Argentínában zajló labdarúgó Copa Américán, az A csoport 3. fordulójában: Kolumbia– Bolívia 2-0. A csoport állása:
1. (és már negyeddöntős) Kolumbia 7 pont/3 mérkőzés,
2. Costa Rica 3/2, 3. Argentína 2/2, 4. Bolívia 1/3. (MN)

Takács Szegeden
A Ferencváros korábbi játékosa, Takács László lett a labdarúgó NB II-ben induló Szeged 2011 klub vezetőedzője. Bozóky Imre, az idén alakult egyesület elnöke, a Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi vezetője a többségi tulajdonos Szeged-Csanád Egyházmegye sajtótájékoztatójának keretében mutatta be az új trénert és az új szakmai tanácsadót, Adem Kapicot, aki korábban szintén játszott az FTC-ben, s hatszor szerepelt a szlovén válogatottban. A Szeged az augusztusban rajtoló NB II-es bajnokság Keleti csoportjában, a részvételi jogát korábban értékesítő Makó FC helyén indul. (MTI)

Mexikói siker
A házigazda Mexikó válogatottja nyerte meg a 17 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságát, miután a döntőben 2-0-ra megverte Uruguayt. (MTI)

Neymar az Anzsiban?
Elképzelhető, hogy Neymar (képünkön), a Santos brazil válogatott futballistája Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz Anzsi Mahacskalában. „Folyamatos kapcsolatban vagyok Neymarral, mindennap beszélünk telefonon, és megpróbálom rávenni, hogy szerződjön hozzánk” – nyilatkozta Roberto Carlos, az Anzsi brazil légiósa a Szport Ekszpressz című sportnapilapnak. A 38 esztendős világbajnok azt mondta, „nagyon valószínű”, hogy a 19 esztendős tehetség, aki iránt több elitklub, így a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea is érdeklődik, végül náluk köt ki a Copa América után. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.