Röviden

MN
2011. 07. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alaptalan volt az MSZP-s vád
Nem történt bűncselekmény a 2010-es önkormányzati választási kampány során, amikor Marton Zsolt és Szakály Gábor szombathelyi fideszes önkormányzati képviselőket a Népszava egy hangfelvétel nyilvánosságra hozásával bűncselekmény elkövetésével vádolta meg – közölték az érintettek, miután a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást. (MTI)

Vadai Ágnest elmarasztalták
Elmarasztalta első fokon a szocialista Vadai Ágnest a Szolnok Megyei Munkaügyi Bíróság. A politikust egy volt munkatársa perelte be, azt állítva, hogy 2002 és 2006 között feketén foglalkoztatta őt. (Hír TV)

Visszás határozat az ügyvédi kamarától
Nem felel meg a jogbiztonság követelményének, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara a képzését záró vizsga eredményes letételéhez köti az ügyvédjelöltek jogi szakvizsgára bocsátását. Szabó Máté ombudsman szerint a jogszabály azt írja elő, hogy a jogi szakvizsgára bocsátás feltétele a jogi végzettség, a szakvizsgát megelőző legalább hároméves joggyakorlat megszerzése és a jogi szakvizsgadíj megfizetése. (MTI)

Helyesbítés
Tegnapi riportunkban tévesen közöltük a bajai halászlé hozzávalóit: Vörös Róbert receptje szerint 40 dekagramm vöröshagyma szükséges a halléhez. Tévedésünkért elnézést kérünk olvasóinktól. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.