Röviden

MN
2011. 07. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kúra
Kanadai tudósok megállapították: a televíziózással, illetve a számítógépes játékokkal töltött idő lecsökkentése nem segít a gyerekeknek a fogyásban. Ahhoz esetleg az udvarra is ki kéne menni.

Kisgyermek feküdt a vasúti sínek közt
Vonat robogott át egy másfél éves kislány fölött Sopronban tegnap délután. A mozdonyvezető fékezett, ám a szerelvény áthaladt a kislány felett, akit ezután az édesanyja emelt ki a vágányok közül. A család a vasúthoz közel lakik. (MN)

Álrendőrök álltak a bíróság elé
Rablás és más bűncselekmények miatt indult büntetőper három férfi ellen tegnap Budapesten; a vád szerint rendőrnek adták ki magukat, és így hatszázmillió forint értékben pénzérméket, ékszereket raboltak el egy numizmatikustól. (MTI)

Extrém sugárzás és hőségriadó van ma
Az ország nagy részére másodfokú, a Nyugat-Dunántúlra első fokú figyelmeztetést adott ki mára az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ismét megdőlhetnek a melegrekordok, és megint extrém erős UV–B-sugárzás várható. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 20, 21, 29, 31, 32, 33, 34. Második sorsolás: 7, 16, 21, 22, 26, 31, 33. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.