Balesetben meghalt a fiatal világbajnok

Hírösszefoglaló
2011. 08. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Motorbalesetben életét vesztette szombaton délelőtt Tócsán Tibor, a debreceni Báthory SE világ- és Európa-bajnok kick-box versenyzője. A húszéves fiatalember Debrecenben, a Létai úton motorjával teherautónak ütközött, a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba. Ott többször is újraélesztették, de az életét végül nem sikerült megmenteni – mondta Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy Kórház szóvivője a távirati irodának. Ignéczi László, a Debreceni Báthory Kick-Box Sportegyesület 1987 vezetőedzője közölte, hogy ötéves kora óta volt a nevelőedzője a fiatalembernek, aki másfél évtizedes pályafutása során végig a Báthory SE-t erősítette.
Szintén szombaton egy másik motoros is életét vesztette; Kiskunhalas belterületén egy huszonhat éves soltvadkerti férfi halt meg – közölte Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta, a férfi motorkerékpárjával az útpadkának ütközött, elvesztette uralmát a jármű felett, elesett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.