Kis Gergő bronza, Button győzelme

Sportszempontból vélhetőleg az év legsűrűbb hétvégéjén jutottunk túl, s a legfontosabb események közül kettőre is hazánkban került sor. Tegnap a Hungaroringen zajlott a Forma–1-es autós gyorsasági világbajnokság 26. Magyar Nagydíja, amelyet változatos küzdelmet követően Jenson Button (McLaren) nyert meg a címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) és Fernando Alonso (Ferrari) előtt.

Munkatársunktól
2011. 08. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton a Puskás Ferenc Stadionban nagyszabású atlétikai gála zajlott az egykori nagyszerű versenyző és sportvezető, Gyulai István emlékére. A jamaicai sprinter, Asafa Powell száz méteren tíz másodperc alá került, diszkoszvetésben pedig nagy örömünkre Kővágó Zoltán a világ idei legjobb eredményét érte el. Sanghajban befejeződött a vizes világbajnokság, úszóink közül Kis Gergő a 800 után 1500 méteren is felúszott a dobogó aljára, Kapás Boglárka ötödik (800 m), Takács Krisztián (50 m gyors) és Verrasztó Dávid (400 m vegyes) hatodik lett. Rio de Janeiróban kisorsolták a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság selejtezőcsoportjait, a magyar válogatott ismét szembekerült Hollandiával.

Részletek a Sport7főben és a 20. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.