Megalakul a Libri Könyvkiadó

R. Kiss Kornélia
2011. 08. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új könyvkiadó jelenhet meg a magyarországi könyvpiac porondján. A Libri Könyvkereskedelmi Kft. tulajdonosa, Balogh Ákos, a Nyitott Könyvműhely tulajdonosa, Halmos Ádám és a Magvető Kiadó közelmúltban leköszönt főszerkesztője, Sárközy Bence együtt alapítják meg az új műhelyt: a korábbi Nyitott Könyvműhely Kft. ilyen módon Libri Könyvkiadó Kft.-vé alakul majd, a három alapító-tulajdonos közös elhatározásából.
A Libri Könyvkereskedelmi Kft. története során először vállalkozik arra, hogy saját nevén jelentessen meg kiadványokat, a Nyitott Könyvműhely viszont már hét éve szereplője a magyarországi könyvkiadásnak. A Libri Könyvkiadó Halmos Ádám és Sárközy Bence igazgatók vezetésével nyitott profilú kiadóként kezdi meg a működését szeptemberben. Az alapítók azt ígérik: a hazai és nemzetközi ismeretterjesztő és szépirodalom kiemelkedő alkotásai, illetve a kulturális értékeket képviselő és társadalmi jelenségeket bemutató művek kitüntetett szerephez jutnak majd a kínálatunkban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.