Röviden

MTI
2011. 08. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lázár a keretben
A kisebb térdműtéten átesett Németh Krisztián és bokasérülése miatt egy hetes pihenőre kényszerült Szabics Imre helyére Lázár Bencét, az NB I-ben jelenleg pont nélküli Újpest támadóját hívta be az Izland elleni, jövő szerdai barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe Egervári Sándor szakvezető. (MTI)

Jegy a svédek ellen
Tegnap megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 2-i Magyarország–Svédország labdarúgó Eb-selejtezőre. Hat árkategóriát határoztak meg, a legolcsóbb belépőkért 3000, a legdrágábbakért 25 000 forintot kell fizetni. Egy ember maximum négy jegyet vásárolhat. A Puskás-stadionban gyerek- és családi szektort is kialakítanak speciális kedvezményekkel. (MTI)

Baji nem döntős
Baji Balázs nem jutott döntőbe 110 m gáton az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni versenyének első, tegnapi napján. A meghívást az utánpótlás Eb-n szerzett ezüstérmének köszönhette, melyet 13.58 mp-es egyéni csúccsal érdemelt ki. Ezúttal 14.03 mp-es idejével két versenyzőnél volt gyorsabb. (MTI)

Sárkányhajós-diadal
Aranyérmet nyert 2000 méteren a magyar férfiválogatott a sárkányhajó-vb-n a floridai Tampa Bay-ben. (MTI)

Aranyat nyomott
Aranyérmet szerzett a plzeni fekvenyomó Eb-n Kubatov Géza (83 kg) 245 kg-os teljesítménnyel. (MTI)

Edzőjével verekedett
Kizárták a kínai válogatottból a 26 éves, négyszeres olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónőt, Vang Menget, mert összetűzésbe keveredett Vang Csun-lu csapatvezetővel, amikor részegen tért vissza az edzőtáborba. Ráadásul utána elesett a szobájában, sérüléseit a kezén több öltéssel kellett összevarrni. Társai viszont kiálltak mellette, s szintén elhagyták az edzőtábort. (MTI)

Tó- és öbölátúszás
Több halasztás után ma megrendezik a Balaton-átúszást, a 29. eseményen a táv 5200 méter lesz Révfülöp és Balatonboglár között. Jelentkezni 7 órától 13.30-ig lehet a révfülöpi futballpályán. Holnap hasonló esemény zajlik, az 1992 óta megrendezett öbölátúszás, egyben hosszútávúszó-ob Balatonfűzfő és Balatonalmádi között. Jelentkezni reggel fél kilenctől délig lehet. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.